ThetaHealing® Létezések síkjai 2

2024-ben Magyarországra is megérkezett a ThetaHealing technika varázslatos kurzusa, a Létezések Síkjai 2 (Planes of Existence 2). A tanfolyam első instruktor képzését Hawaiin, Kauai szigeten tartotta Vianna Stibal, és hatalmas áldás, hogy ott lehettem, és jogosultságot szerezhettem átadására. Mindössze harmincan voltunk az egész világból.

Az Létezések Síkjai szeminárium első része (Planes of Existence) mélyebb betekintést adott nekünk a síkokba, a multidimenziós lényünk megtapasztalásába, és megtanultuk, hogyan használhatjuk még hatékonyabban a síkok energiáját életünk jobbá tétele érdekében.

A Létezések Síkjai 2 a tanulás még mélyebb szintjére visz bennünket, hogy teljesen átélhessük: minden sík része vagyunk, és a teremtés energiájával elérhetjük az egység valódi érzését. Végül is ez az egység adja meg az erőt, hogy megteremtsük saját valóságunkat.

Mindehhez 45 inspiráló gyakorlatot végzünk el, valamint kiemelt fókuszban dolgozunk az erényekkel és törvényekkel.

Mi a tanfolyam előfeltétele?

Belevágnál?

A tanfolyamot legalább a ThetaHealing® alapítója és a nemzetközi központ által meghatározott nemzetközi díjért köteles meghirdetni világszerte minden oktató.

A ThetaHealing® Létezések síkjai tanfolyam hozzájárulása: 611.000 Ft + Áfa.

A tanfolyamon ösztöndíj igénylésére van lehetőség.

További információk és jelentkezés: program@oromvilag.hu vagy +36 (30) 88 302 11